Wegens vakantie zijn wij afwezig t/m vrijdag 11-08 Vanaf maandag 14-08 zijn we u graag weer van dienst.

Kozijntechniek logo

Veld Solar

Onze Projecten

Informatie

Onze Projecten

Zonwering

De rolluiken van Veld Kozijntechniek

Rolluiken zijn er in twee varianten. Bij nieuwbouw als inbouwrolluik uitvoering of als opbouwrolluik uitvoering. Opbouwrolluiken kunnen zowel bij nieuwbouw als op elk ander moment worden toe gepast. Inbouwrolluiken zijn vooral mooi maar vereisen enorm veel kundigheid van een architect, bouwer en fabrikant om een perfect eindresultaat te verkrijgen.

Opbouwrolluiken

Deze rolluiken worden voor het venster gemonteerd en dienen dus ook als element één te worden met de gevel. Dit kan door gebruik te maken van de 208 standaard Ral-kleuren in de uitvoering glanzend, mat en structuur. Door de rolluikmontage voor het kozijn kunnen er geen warmte- of geluidsbruggen ontstaan.

De geëxtrudeerde aluminium kasten en geleiders zijn van uitstekende kwaliteit. Gladde oppervlaktes en een hoogwaardige laklaag zorgen voor een lang aanhoudende glans en ze zijn daardoor makkelijk te onderhouden.

Een afspraak op locatie? Wij sturen één van onze specialisten langs!

Inbouwrolluiken

Bij deze rolluiken spreken we over isolatiewaarden, de mogelijkheid om het rolluik goed te kunnen integreren en over vochtafvoer naar buiten. Als nl. het rolluik geopend wordt en het regent dan zal er elke keer een hoeveelheid water of vocht naar binnen worden gebracht. Dit moet weer naar buiten worden gebracht anders gaat het stelkozijn en de afwerking rotten.

Wij hebben de vakkennis en de producten in huis om zowel de architect als de bouwer perfect te ondersteunen en elke vraag te beantwoorden tijdens het plannen en realiseren van een perfecte klus.

favicon

Somfy motoren

Onze rolluiken met motor liepen al veel stiller dan andere rolluiken. Dit komt door de trillingsvrije ophanging. Hiermee wordt 30 % van het normale motorgeluid gereduceerd. De komst van de nieuwe Somfy RS 100 io motor maakt het verschil nog veel groter. De RS 100 io motor produceert maar de helft van het geluid van een standaard Somfy motor.
somfy

Voor je rolluiken, terras of toegang ... je wilt het huis gewoon aansturen op de manier die jou het beste uitkomt. Via één knop? In gecentraliseerde modus via een afstandsbediening of geautomatiseerd via een sensor of timer zodat je er niet over na hoeft te denken?

De SunScreens van Veld Kozijntechniek

Eenvoudig en functioneel: het standaard screen heeft als voordelen een eenvoudige montage en een speciaal dempingprofiel in de geleider wat zorgt voor een geluidarme werking. Bij elk standaard screen is het rammelen van de onderlijst een groot probleem. Onze fabrikant heeft dit opgelost door de beproefde techniek van de buitenjaloezieën toe te passen bij dit nieuwe Sunscreen. Doordat deze profielen eenvoudig los te klikken zijn, is onderhoud aan het doek, (bijv. het verwijderen van insecten) heel eenvoudig te realiseren.

Het zipscreen

Elegant en sterk: Het grote verschil met standaard screens: De stof van een Zipscreen wordt over de volledige hoogte door een ritssysteem in de geleiding gevoerd. Hierdoor is het Zipscreen windvast en zijn grote maten geen probleem.

Uniek is de ruimte achter de kast waar langs de warmte kan ontsnappen. Dit geeft een verschil van minimaal 3 graden met een screen die deze mogelijkheid niet heeft. In de kleine ronde kasten past doek voor een Zipscreen tot wel 6 meter hoog of 6 meter breed (tot maximaal 18m2). Voor hoge smalle ramen is het Zipscreen ook de ideale oplossing.