Wegens vakantie zijn wij afwezig t/m vrijdag 11-08 Vanaf maandag 14-08 zijn we u graag weer van dienst.

Kozijntechniek logo

Veld Solar

Onze Projecten

Informatie

Onze Projecten

Kunststof Kozijnen

In elke stijl, energiezuinig en inbraakwerend

Combineer de natuurlijke uitstraling van authentieke houten kozijnen met het gemak van moderne kunststof kozijnen, verdiept of vlak model: onderhoudsarm, duurzaam en milieuvriendelijk. Schilderen behoort tot het verleden. Bovendien zijn alle draaiende elementen grondig getest op inbraakpreventie en goedgekeurd volgens het politiekeurmerk. U krijgt zelfs 10 jaar volledige garantie op onze kozijnen en het hang- en sluitwerk, evenals op de montage.

En dat alles voor een scherpe prijs!

De prijzen voor kunststof kozijnen kunnen zelfs lager uitvallen dan die van traditionele hardhouten kozijnen. Naast een behoorlijke besparing op onderhoudskosten bespaart u ook op uw energiekosten.

De hoge isolatiewaarden van de kozijnen zelf leveren doorgaans samen met het hoogrendementsglas en de standaard thermische afstandhouders een flinke energiebesparing op.

Een afspraak op locatie? Wij sturen één van onze specialisten langs!

Kunststof kozijnen rechtstreeks uit de fabriek

Dankzij voortdurende innovatie voldoen onze kozijnen aan de hoogst denkbare kwaliteitsnormen op het gebied van sterkte en wind- en waterdichtheid. Profiteer ook van de directe en flexibele levering uit onze fabriek, zonder verdere tussenpersonen. Bij Veld kozijntechniek bent u gegarandeerd dat de producten zich constant op technisch het hoogste niveau bevinden. Wij volgen ontwikkelingen op de voet en nemen deze direct op in ons assortiment wanneer het voldoet aan alle keurmerken. Vaak leveren we vernieuwingen standaard mee. Hier informeren wij u graag over.

Maatwerk kunststof kozijnen plaatsen

Onze kunststof kozijnen zijn in nagenoeg elke stijl, maatvoering en uitvoering te plaatsen, van eigentijds tot klassiek. Altijd gemaakt van hoogwaardige grondstoffen!

Naast het vertrouwde kunststof kozijn met schuine hoekverbindingen leveren we ook kozijnen met rechte hoekverbindingen, bijna niet van hout te onderscheiden. Ook deze kunststof kozijnen plaatsen we in allerlei kleuren. In combinatie met bijvoorbeeld een prachtige hardstenen onderdorpel creert een HVL kozijn met rechte hoekverbinding een perfecte authentieke look.

favicon

Mogelijkheden in glassoorten

Veiligheidsglas, getint glas, figuurglas, zonwering tussen glas, ook wat betreft het glas is er heel veel mogelijk. Zelf kunnen wij uw persoonlijke wensen zandstralen in bijvoorbeeld uw voordeur. Al ons glas is HR++ dubbel glas en heeft dus een hoge isolatiewaarde, dit is zelfs optioneel nog uit te breiden naar triple beglazing! Zo verliest u weinig warmte, waardoor u minder energie verbruikt. En dat is niet alleen fijn voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu!

Profielen van Veld kozijntechniek

Wij werken veelal met de merken Veka, Deceuninck of Profel, de meest innovatieve producenten van dit moment. Ook kunt u kiezen voor kozijnen van K-Vision, Schüco.