Wegens vakantie zijn wij afwezig t/m vrijdag 11-08 Vanaf maandag 14-08 zijn we u graag weer van dienst.

Kozijntechniek logo

Veld Solar

Onze Projecten

Informatie

Onze Projecten

Hardhouten Kozijnen

De hardhouten kozijnen van Veld Kozijntechniek

Wilt u graag uw huis of bedrijfspand een natuurlijke uitstraling geven dan zijn ook houten kozijnen een goede optie. Hout is een eindproduct dat rechtstreeks uit de natuur komt. Ondanks de opkomst van kunststof kozijnen blijft hout ook erg populair.

Alleen de beste kwaliteit!

Doordat er steeds betere producten op de markt komen om de levensduur van houten kozijnen te waarborgen kiezen veel mensen voor deze natuurlijke uitstraling. Ook hier krijgt u zelfs 10 jaar garantie op onze kozijnen en het hang- en sluitwerk, evenals op de montage.

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk, daarom werken wij alleen met massieve houtsoorten als meranti, merbau en mahonie. Uit de kern van een boom, dus de hoogst haalbare gewichtsklasse.

fsc logo

Het hout dat wij gebruiken kan bovendien FSC gekeurd geleverd worden, want ook de natuur is belangrijk!

Hardhouten kozijnen rechtstreeks van onze timmerfabriek

Bij onze moderne timmerfabriek worden uw houten kozijnen altijd op maat gemaakt. Hout is altijd toepasbaar, heeft een authentiek karakter en biedt vele mogelijkheden omdat het goed te bewerken is. Er is voor iedere situatie wel een passende houten oplossing. Samen met uw adviseur bepalen we welk profieltype het beste bij de situatie past.

Geleverd met de nieuwste systemen

Standaard met draaikiepsystemen, maar mocht u toch buitendraaiende ramen prefereren is dat geen probleem. Verder hebben wij uiteraard hefschuifsystemen en vouwwanden in ons assortiment. Ook voor prachtige openslaande deuren, of authentieke schuiframen bent u bij Veld kozijntechniek aan het juist adres.

Standaard leveren wij onze kozijnen met HR++ beglazing, maar ook triple glas of zonwerende beglazing behoort tot de mogelijkheden.

favicon

Een afspraak op locatie? Wij sturen één van onze specialisten langs!