Solar logo

Bel Ons +31 (0)345 - 712 030

Veld Solar

Onze Projecten

Informatie

Onze Projecten

Informatie

Laadpalen

Een opgeladen auto, wanneer jij het nodig hebt.

Met onze laadoplossingen voor thuis is het tanken van je auto moeiteloos. Plan je oplaadsessie en je auto zal automatisch laden terwijl je slaapt of aan het eten bent. Waarom zou je tijd verspillen aan het opladen als je wilt focussen op wat echt belangrijk is als je thuis bent?

Wij leveren en monteren laadpalen van de merken Wallbox en Zappi.

Wallbox laadpalen

Wallbox is een Spaans bedrijf dat sinds 2015 compacte laadpalen maakt voor aan de muur. De producten onderscheiden zich door goede technologische toepassingen te combineren met simpel gebruiksgemak, vooral voor thuisgebruik. Zo is de laadsnelheid flexibel tot het hoogste vermogen van 22 kW.

Wallbox zijn visie is om de ervaring van het elektrisch laden hiermee even gemakkelijk te maken als tanken. Ze zijn goed op weg zijn met de Pulsar Plus als populaire voortrekker.

Het groene laden binnen handbereik

Eco-Smart is een ingebouwde Smart functie die het mogelijk maakt om op te laden met groene energie die wordt opgewekt door uw zonnepanelen (load balancing is hierbij vereist). Speciaal ontworpen om de beste laadervaring te bieden en energiekosten te verlagen. Om functie te gebruiken is een compatible energiemeter een wel een vereiste.

De Eco-Smart functie biedt twee verschillende standen. De “Full green stand” die zorgt ervoor dat er voldoende overschot aan groene energie beschikbaar is om de elektrische auto van stroom te voorzien op het moment dat je wilt beginnen met opladen. Elke laadbeurt is dus 100% groene stroom. De “Eco-stand” zorgt ervoor dat je zo min mogelijk energie afkomstig van het net gebruikt.

Wallbox creërt slimme laadsystemen die geavanceerde technologie combineren met een uitzonderlijk design .

Thuis laden met de Pulsar Plus en Copper SB.

Wallbox heeft twee laadstations die zeer geschikt zijn voor thuis laden, de Copper SB en de Pulsar Plus. Feitelijk bieden deze modellen een van de meest moderne laadtechniek zoals online inzicht in verbruik, flexibele laadsnelheid tot 22 kWh vermogen en een optionele load balancing-module om overbelasting van de groepenkast tegen te gaan. Een groot voordeel van Wallbox is dat voor deze diensten geen abonnement benodigd is.

Beide modellen bieden een autorisatiefunctie om misbruik tegen te gaan; de Pulsar Plus in de app en de Copper SB met een RFID-kaart.

Een afspraak op locatie? Wij sturen één van onze specialisten langs!

Zappi slimme laadpaal

Zappi laadpaal 3 fase onderscheidt zich door het gebruik van CT klemmen (een klem om de stroom kabel). Daardoor weet zappi hoeveel stroom terug geleverd zou worden. In de Eco+ laadstand laadt zappi de auto enkel met Groene stroom van de zonnepanelen!

Natuurlijk zijn er momenten dat de auto sneller geladen moet worden en er dus niet 100% groene stroom gebruikt kan worden, dus zijn ook de Eco en Snel stand beschikbaar. Ook zonder zonnepanelen werkt zappi als snelle lader voor de elektrische auto.

favicon

De zappi laadpaal laadt met maximaal 22kW en is voorzien van loadbalancing. Maak efficiënt gebruik van de hoofdaansluiting van uw groepenkast, zonder de zekeringen te overbelasten. Dankzij die loadbalancing mag zappi afgezekerd worden op de grootte van uw hoofdaansluiting. De vaste kabel van 6,5 meter is gemakkelijk om de zappi heen te wikkelen voor een opgeruimde uitstraling en gebruiksgemak. Zappi 3 laadpaal is 362mm hoog, 220mm breed en 78mm diep.

Deze versie van de slimme laadpaal is uitgerust met ingebouwde ethernet en wifi aansluiting. De myenergi app laat met duidelijke grafieken zie hoe de energiebalans in de woning is. Bovendien kan zappi op afstand worden aangestuurd en voorzien worden van updates. Maak gebruik van de voordeligste laadtarieven, of zet op afstand de boost functie aan voor het sneller laden van uw auto. Wil je je 3-fase laadpaal niet met iedereen delen? Zappi is standaard uitgerust met de mogelijkheid een 5-cijferige pincode te vragen ter beveiliging.

zappi

Pure zonnestroom laden en gebalanceerde stroomopname. Elke dag weer het plezier van zo veel mogelijk groene stroom in uw wagen, dat is pas ecologisch rijden en dat kan dus met zappi !