Solar logo

Bel Ons +31 (0)345 - 712 030

Veld Solar

Onze Projecten

Informatie

Onze Projecten

Laadpalen

Een opgeladen auto, wanneer u het nodig heeft

Een laadpaal voor elektrische voertuigen is vaak een van de belangrijkste energieverbruikers in een huishouden. Met een laadsnelheid van bijvoorbeeld 11 kWh wordt een aanzienlijk beroep gedaan op de totale capaciteit van de elektrische installatie. Het gebruik van een slimme laadpaal biedt voordelen, zowel op korte termijn als in de toekomst.

Met onze slimme laadoplossingen voor thuis is het opladen van uw auto moeiteloos. Plan uw oplaadsessie en uw auto zal automatisch worden opgeladen terwijl u slaapt of aan het eten bent. Waarom zou u tijd verspillen aan opladen wanneer u zich wilt concentreren op wat echt belangrijk is wanneer u thuis bent?

Wij leveren en monteren slimme laadpalen van de merken AlphaESS en zappi.

AlphaESS SMILE-G3-EVCT11

+ 3 fasen 11 kWh EV-laadstation
+ 4 slimme laadmodi
+ Kabellengte 7 meter
+ 2 jaar garantie
+ Gewicht van 3 kg
+ Afmetingen (340 x 250 x 142 mm)

Het groene laden binnen handbereik

De slimme laadpaal van AlphaESS biedt 4 slimme laadmodi. Per laadmodi verschilt de rangorde waarin de stroomvoedende systemen de stroomverbruikers en de laadpaal van stroom voorzien. Het AlphaESS energiemanagement systeem regelt dit voor u. Het systeem kiest de optimale mix tussen het stroomaanbod van uw zonnepaneel-installatie, uw thuisbatterij en het energienet.

Door slimme prioriteiten te stellen wordt niet alleen het eigenverbruik geoptimaliseerd, maar kan ook het piekvermogen worden verlaagd. Hierdoor blijft u opereren binnen de grenzen van uw aansluiting.

AlphaESS laadpaal

Dankzij AlphaESS genieten wereldwijd talloze huishoudens van betrouwbare, toegankelijke en duurzame energie.

Een afspraak op locatie? Wij sturen één van onze specialisten langs!

Zappi slimme laadpaal

De zappi-laadpaal met 3 fasen onderscheidt zich door het gebruik van CT-klemmen (stroomkabelklemmen), waardoor zappi kan bepalen hoeveel stroom er wordt teruggeleverd. In de Eco+ laadmodus laadt zappi uw auto uitsluitend met groene stroom van de zonnepanelen!

Natuurlijk zijn er momenten waarop de auto sneller moet worden opgeladen en er dus niet 100% groene stroom beschikbaar is. Daarom zijn ook de Eco-modus en Snel-modus beschikbaar. Zelfs zonder zonnepanelen werkt zappi als een snelle lader voor elektrische auto’s.

favicon

De zappi-laadpaal laadt met maximaal 22 kW en is uitgerust met load balancing. Hierdoor kunt u efficiënt gebruik maken van de hoofdaansluiting van uw groepenkast, zonder de zekeringen te overbelasten. Dankzij load balancing kan zappi worden afgezekerd op basis van de grootte van uw hoofdaansluiting. De vaste kabel van 6,5 meter is gemakkelijk om de zappi heen te wikkelen voor een opgeruimde uitstraling en gebruiksgemak. De zappi 3-laadpaal heeft een hoogte van 362 mm, een breedte van 220 mm en een diepte van 78 mm.

Deze versie van de slimme laadpaal is voorzien van een ingebouwde ethernet- en wifi-aansluiting. Met de Myenergi app kunt u duidelijke grafieken bekijken van de energiebalans in uw woning. Bovendien kan zappi op afstand worden aangestuurd en van updates worden voorzien. Maak gebruik van de voordeligste laadtarieven, of schakel op afstand de boostfunctie in voor sneller laden van uw auto. Wilt u uw 3-fase laadpaal niet delen met anderen? Zappi is standaard uitgerust met de mogelijkheid om een 5-cijferige pincode te vragen ter beveiliging.

zappi

Pure zonnestroom laden en gebalanceerde stroomopname. Elke dag weer het plezier van zo veel mogelijk groene stroom in uw wagen, dat is pas ecologisch rijden en dat kan dus met zappi!