Wegens vakantie zijn wij afwezig t/m vrijdag 11-08 Vanaf maandag 14-08 zijn we u graag weer van dienst.

Kozijntechniek logo

Veld Solar

Onze Projecten

Informatie

Onze Projecten

Voordeuren

De (Voor)deuren van Veld Kozijntechniek

Met name in de woningrenovatie maar ook steeds meer in de nieuwbouw wordt er gekozen voor kunststof of aluminium deuren. Dit heeft er bijvoorbeeld mee te maken dat het materiaal bijna niet meer te onderscheiden is van hout. Tel daar alle positieve onderhoudsarme eigenschappen bij op en u zult begrijpen waarom deze optie steeds populairder wordt. Vaak wordt voor een elegante en moderne uitstraling een aluminium deur gekozen.

Ons deur advies.

Uiteraard zijn er woningen die zich beter lenen voor het plaatsen van een hardhouten kozijn met deur, waarin de mogelijkheden ook eindeloos zijn.

De keuze voor het maken van een passende deur is vaak niet makkelijk. Wij adviseren vaak om eerst het model deur te kiezen, daarna de handgreep en als laatste de glasvulling.

Standaard leveren wij (als het technisch toelaatbaar is) hardstenen onderdorpels onder uw deuren, zonder meerprijs!

Een afspraak op locatie? Wij sturen één van onze specialisten langs!

Mooi deurbeslag maakt de deur af, met de beste veiligheidseisen.

Voor iedere woon- en werkomgeving vindt u bij ons een passend deur- en raambeslag waarbij design en functionaliteit hand in hand gaan. Verder zijn al onze deur- en raambeslagproducten stijlvol, sierlijk en voorzien van de veiligheidskeurmerken: Politie Keur Veilig Wonen (PKVW), SKG*** Keur en hoogwaardige meerpuntssluiting.

Het deur- en raambeslag is in verschillende materialen leverbaar zoals rvs, antraciet, brons en messing.

Maak het compleet met mooi speciaal glas

De keuze van het glas kan uw deur maken of breken, strak gezandstraald, een motief voor een klassieke look, wij leveren meer dan 30 soorten glas op maat in uw deur.

Ook kunt u kiezen om een eigen ontwerp te laten toevoegen met bijvoorbeeld huisnummer of naam.

favicon