Wegens vakantie zijn wij afwezig t/m vrijdag 11-08 Vanaf maandag 14-08 zijn we u graag weer van dienst.

Kozijntechniek logo

Veld Solar

Onze Projecten

Informatie

Onze Projecten

Aluminium Kozijnen

In elke stijl, energiezuinig en inbraakwerend

Aluminium kozijnen zijn volledig op maat te realiseren en af te stemmen op smaak, kleur en stijl van de woning. Dit geeft een mooie en strakke uitstraling die helemaal past bij uw type huis en de buitenkant afstemt op de binnenkant.

Het totaalplaatje klopt helemaal!

Er zijn uitvoeringen zoals vaste kozijnen, draaikiepramen, valramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en lichtstraten mogelijk. Bovendien is een bijkomend voordeel dat ze inbraakwerend werken met uiteraard de hoogst haalbare weerbaarheidsklasse.

Ook hier krijgt u zelfs 10 jaar volledige garantie op onze kozijnen en het hang- en sluitwerk, evenals op de montage.

Een afspraak op locatie? Wij sturen één van onze specialisten langs!

Aluminium kozijnen rechtstreeks uit de fabriek

Dankzij voortdurende innovatie voldoen onze kozijnen aan de hoogst denkbare kwaliteitsnormen op het gebied van sterkte en wind- en waterdichtheid. Profiteer ook van de directe en flexibele levering uit onze fabriek, zonder verdere tussenpersonen.

Bij Veld kozijntechniek bent u gegarandeerd dat de producten zich constant op technisch het hoogste niveau bevinden. Wij volgen ontwikkelingen op de voet en nemen deze direct op in ons assortiment wanneer het voldoet aan alle keurmerken. Vaak leveren we vernieuwingen standaard mee. Hier informeren wij u graag over.

Gemakkelijk in onderhoud

Aluminium kozijnen hebben een levensduur van tientallen jaren. Door hier eenmalig in de investeren kunt u veel geld besparen : er zijn geen extra kosten voor onderhoud.

Uiteraard moeten aluminium kozijnen wel schoon gehouden worden. Dit neemt u gemakkelijk mee tijdens het wassen van de ramen.

Het schoonmaken van de aluminium kozijnen kunt u het beste doen met wat schoonmaakmiddel en een vochtige doek.

favicon

Een slimme investering met kozijnen van Profel

Moderne aluminium systemen zijn ontwikkeld om lange tijd mee te gaan dus is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Profel is de voorbije jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste leidinggevende internationale spelers op het gebied van aluminium systemen en heeft in die tijdspanne een stevige reputatie opgebouwd wat betreft productinnovatie, kwaliteit, design en betrouwbaarheid in de aluminiumindustrie.

Profielen van Veld kozijntechniek

Wij werken veelal met de merken Veka, Aliplast of Profel, de meest innovatieve producenten van dit moment. Ook kunt u kiezen voor kozijnen van K-Vision, Schüco.