Solar logo

Bel Ons +31 (0)345 - 712 030

Veld Solar

Onze Projecten

Informatie

Onze Projecten

Informatie

Zonnepanneel
Installaties

Wij zijn dé specialist op het gebied van advies en installatie van zonnepanelen. Wij hebben hier geruime ervaring mee en installeren zonnepaneel-installaties, zowel zakelijk als particulier.

Micro
Omvormers

Te veel schaduw of meer dan 2 dakvlakken benutten? Met micro-omvormers krijgt elk zonnepaneel een kleine omvormer en presteert elk zonnepaneel geheel zelfstandig en onafhankelijk.

Elektrische
Installaties

Wij verzorgen complete elektrische installaties. Van de uitbreiding van uw huidige installatie tot het aanleggen van nieuwe installaties. Ook sluiten wij uw zonnepanelen aan volgens de nieuwe NEN1010.

Veld Solar

Wij zijn een duurzame en betrouwbare partner in de levering en montage van solar systemen. U kunt bij ons terecht voor het leveren en monteren van zonnepaneel-installaties voor alle type daken (schuin en plat).

Ook verzorgen wij de gehele elektro technische installatie van de zonnepanelen. Dit doen wij inclusief de plaatsing van de omvormer en het aansluiten op uw huidige elektrische installatie.

Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij ook uw huidige elektrische installatie aanpassen door bijvoorbeeld extra groepen te plaatsen.

Advisering

Montage

Onderhoud

woonwijk
favicon

Onze producten

Een afspraak op locatie? Wij sturen één van onze specialisten langs!

Bekijk ons recente werk

Wat onze klanten zeggen

Recent nieuws

Blijf op de hoogte van onze dienstverlening en producten. Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een vraag …

Bel ons gerust op