Solar logo

Bel Ons +31 (0)345 - 712 030

Veld Solar

Onze Projecten

Informatie

Onze Projecten

Thuisbatterij

Sla uw overtollig opgewekte energie op

Wilt u slim gebruik maken van uw eigen stroom en uw energierekening verlagen? Kies dan voor de thuisbatterij. Met een thuisbatterij slaat u overdag opgewekte energie op, om deze ’s avonds zelf te gebruiken. Zo gebruikt u een groter deel van uw eigen stroom en minder energie van het energienet. Met een thuisbatterij bent u ook tijdens dreigende energietekorten of stroomstoringen verzekerd van uw eigen groene stroom. Omdat u minder afhankelijk bent van het energienet, zal uw energierekening dalen.

Wij leveren en monteren thuisbatterijen van het merk AlphaEss.

AlphaESS thuisbatterij

Met de geavanceerde thuisbatterijen van AlphaESS slaat u overtollige zonne-energie op voor gebruik op elk gewenst moment. Hierdoor worden uw kosten verlaagd en bent u altijd verzekerd van back-up stroom tijdens stroomstoringen.

Wij bieden AlphaEss thuisbatterijen die perfect zijn afgestemd op uw wensen en behoeften. Of u nu een eengezinswoning heeft of een bedrijfspand, wij hebben de oplossing die bij u past.

Nóg meer besparen met SEMS

Met de AlphaESS thuisbatterij profiteert u van het slimme energiemanagement systeem SEMS. SEMS stuurt uw thuisbatterij intelligent aan, zodat u geniet van optimale energiebesparingen. Dankzij het slimme algoritme kunt u energie inkopen tegen lage tarieven en verkopen wanneer de prijzen pieken, waardoor uw besparingen nóg meer toenemen. Heeft u een dynamisch energiecontract? Dan is SEMS hét energiemanagement platform voor uw AlphaESS thuisbatterij.

AlphaESS thuisbatterij G3

AlphaESS SMILE-G3

+ 10 jaar garantie
+ Gewicht van 19,5 kg
+ Afmetingen (610 x 212 x 366 mm)
+ Maximaal laad- en ontlaadvermogen 5Kw

De AlphaESS SMILE-G3 is de perfecte keuze voor vele Nederlandse huishoudens. Met zijn doordachte compacte ontwerp past deze thuisbatterij zelfs op locaties met beperkte ruimte, waardoor hij perfect is voor eengezinswoningen en retrofit toepassingen.

AlphaESS thuisbatterij T10

AlphaESS SMILE-T10-HV

+ 5 jaar garantie
+ Gewicht van 30 kg
+ Afmetingen (580 x 230 x 586 mm)
+ Maximaal laad- en ontlaadvermogen 10Kw

De AlphaESS SMILE-T10-HV is een ideaal 3-fasen batterijsysteem voor grotere woningen en kleine bedrijfspanden. 3 Fasen houdt in dat het batterijsysteem ook zwaardere gebruikers als warmtepompen, elektrische fornuizen en EV-laders kan voeden.

Een afspraak op locatie? Wij sturen één van onze specialisten langs!