Wegens vakantie zijn wij afwezig t/m vrijdag 11-08 Vanaf maandag 14-08 zijn we u graag weer van dienst.

Kozijntechniek logo

Veld Solar

Onze Projecten

Informatie

Onze Projecten

Van wens naar realisatie

Het zal waarschijnlijk niet dagelijks gebeuren dat u een dergelijke verbouwing, dan wel uitgave doet. Het aanbod is groot en de keuze niet altijd makkelijk. Daarom hebben wij een aantal tips en suggesties voor u op een rijtje gezet.
Kiest u voor onderhoudsvrij kunststof, wilt u de uitstraling van echt hout, of zoekt u de industriële uitstraling van aluminium? Gaat het om een enkel kozijn, om een aantal ramen en/of deuren, of zijn alle kozijnen van uw woning aan vervanging toe? Meestal is de juiste keuze een mix van deze vragen. Weet u niet precies wat u wilt of wat het best past bij uw woning? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor bij u thuis zodat een adviseur van Veld kozijntechniek u een vakkundig advies op maat kan geven.
Een goede eerste stap heeft u inmiddels al genomen. Op onze site vindt u talrijke voorbeelden van kozijnen. Laat u inspireren door de verschillende toepassingen in kunststof, hout en aluminium, lees de ervaringen van onze klanten en bekijk wat Veld kozijntechniek ook voor uw woning of bedrijfspand kan betekenen.
De stap om een of meer kozijnen te vervangen kan onderdeel zijn (of worden) van een groter plan. Wellicht wilt u al jaren een schuifpui of vouwwand, of fietst u al jaren langs die stijlvolle voordeur. Misschien heeft u in uw buurt al veel gezien waarvan u denkt; zoiets zouden wij ook wel willen. Zowel op deze website als op de website van onze gerenommeerde fabrikanten vindt u allerlei inspirerende voorbeelden, kijk gerust eens rond.
Een belangrijke stap is het bezoeken bekijken van de situatie van uw huis of bedrijfspand. Juist daar zien wij de praktijksituatie en het werkt het best om u daar van een perfect advies te kunnen voorzien. Kleur, materiaal, uitvoeringen en detaillering. Alles kunt u op uw gemak bekijken, want onze adviseurs nemen de tijd voor u! Misschien kost het u alleen een bakje koffie, maar verder is het vakkundige advies volledig kosteloos.
Natuurlijk wilt u vooraf weten wat de kosten zijn. Bij Veld Kozijntechniek krijgt u altijd een volledige gespecificeerde en vrijblijvende offerte, waarin alles tot in het fijnste detail is beschreven en uitgetekend. En uiteraard nemen we graag de tijd om de offerte stap voor stap met u door te spreken.
Waarschijnlijk bent u erg benieuwd waar u op terug kunt vallen mocht er onverhoopt iets zijn. Een goede garantie zorgt hiervoor. Ook levert Veld kozijntechniek alle producten met het SKG-keurmerk. Bovendien levert Veld kozijntechniek met het Politiekeurmerk Veilig Wonen met de vanaf 2016 verplichte SKG*** deursluitingen en waar van toepassing met KOMO-keur.
Geef alleen opdracht als de offerte volledig klopt en u overtuigd bent van de garantie(s). Wij bevestigen uw opdracht altijd schriftelijk, samen met de gemaakte afspraken rond levertijd en montage. Bovendien hanteert Veld kozijntechniek duidelijke en overzichtelijke leveringsvoorwaarden. Zo weet u altijd precies waar u opdracht voor heeft gegeven. Wij hanteren het motto; eerst zien, dan betalen! Wij vragen dus geen aanbetaling voor onze projecten.

Na uw opdracht meten wij vakkundig alle kozijnen in. Aan de hand van uw bevestiging wordt alles nogmaals zorgvuldig gecheckt en nagemeten. Ook worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Zowel u als wij weten daarna met 100% zekerheid dat alles precies zo wordt besteld én uitgevoerd als de bedoeling is. Want in deze fase zit niemand te wachten op verrassingen.

Onze planningen worden gemaakt en u zult door ons worden ingelicht twee á drie weken voor de start van de werkzaamheden, zodat u nog rustig de tijd heeft waar nodig iets met uw werk te regelen. Op de afgesproken datum zullen wij rond acht uur bij u aanwezig zijn. Vervolgens start de demontage van de oude kozijnen, direct gevolgd door de montage van uw nieuwe kozijnen. Veld kozijntechniek zorgt er voor dat uw pand of woning elke avond ‘dicht’ is. Een geruststellende gedachte. Afhankelijk van de omvang vindt de afwerking op diezelfde, of de volgende dag(en) plaats. Ook streven wij, als het werk het toelaat, er naar om de werkzaamheden nooit over een weekend heen te tillen.

Na afloop van de werkzaamheden vindt een nauwkeurige opleveringsinspectie plaats. Samen met u wordt alles wat gedaan is nagelopen door onze verantwoordelijke monteur. Eventuele onvolkomenheden worden aangetekend en meteen of op een later moment verholpen (mocht er iets besteld moeten worden.) Nadat alles volledig in overeenstemming is met de opdracht wordt de opleveringslijst ondertekend. Ook zal op dit moment om de betaling gevraagd worden, dit geschiedt per pin en in onze montagebevestiging staat keurig beschreven hoe u tijdelijk uw pinlimiet kunt verhogen. Bij eventuele onvolkomenheden mag u zelfs 10% achterhouden, als extra zekerheid.
De eigen service en onderhoudsdienst van Veld kozijntechniek staat voor u klaar als zich onverhoopt een probleem voordoet. Voor het reguliere onderhoud, kijkt u bij onderhoudshandleiding en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over service of onderhoud. Want ook jaren na plaatsing kan iedere klant van op een vakkundig advies en uitstekende service. U jaren lang plezier, wij een tevreden klant, met een referentie voor de volgende klant.

Een afspraak op locatie? Wij sturen één van onze specialisten langs!