Wegens vakantie zijn wij afwezig t/m vrijdag 11-08 Vanaf maandag 14-08 zijn we u graag weer van dienst.

Kozijntechniek logo

Veld Solar

Onze Projecten

Informatie

Onze Projecten

Schuif- & Vouwdeuren

De schuif- en vouwdeuren van Veld Kozijntechniek

Vergroot uw woning met een schuifpui of vouwwand en betrek uw tuin bij uw huis of laat uw kantoor heerlijk ruimtelijk ogen. Het gevoel van vrijheid en de warmte van uw goed isolerende schuifpui of vouwwand. In de zomer heerlijk de schuifpui / vouwwand openzetten en genieten van de frisse lucht. En dan natuurlijk de optimale en natuurlijke lichtinval!

Schuifdeuren

Een schuifpui is bij uitstek geschikt om een maximale lichtinval te creeren met een minimaal aantal stijlen. Door het ontbreken van draaiende delen gaat er niets verloren van uw terras of tuin. Afhankelijk van de beschikbare maatvoering en wensen is de doorloop maximaal, zonder draairichtingen op het terras.

Een hefschuifpui wordt daarom veel toegepast; op balkons, terrassen, in serres, uitbouw of als scheidingswand.

Door het ontbreken van draaidelen is een schuifpui ook erg geschikt voor kleinere balkons.

Het bedieningsgemak van onze schuifpuien is grandioos, de pui tilt zich bij het bedienen van de robuuste greep uit zijn sluiting en kan eenvoudig worden geopend. In gesloten toestand biedt zij effectief weerstand tegen wind, water en inbraak. De hefschuifpuien zijn naar links of naar rechts schuifbaar en leverbaar als 2-, 3-, of 4-delig element. De hefschuifpui heeft een inbraakwerend beslag, die voldoet aan de hoogste eisen. Daarnaast heeft u de keuze voor alleen binnen bediening of binnen- en buitenbediening. De pui wordt eenvoudig bediend door een greep die 180 graden kan draaien.

Door de robuuste, extra verstevigde kunststof profielen is de pui erg geschikt voor grotere maatvoeringen, maar mocht het te groot worden stappen we over op een aluminium pui. Zowel de warmte- als geluidsisolatie is van hoog niveau. Naast wit en creme in gladde uitvoering zijn er vele kleurmogelijkheden ook mat en met houtnerfstructuur.

Een afspraak op locatie? Wij sturen één van onze specialisten langs!

Vouwdeuren en wanden

Het grote voordeel van een vouwwand ten opzichte van een schuifpui is de mogelijkheid om de gehele wand te kunnen openen. Aan een of twee zijden moet er wel ruimte zijn om de delen naar toe te schuiven. Vouwwanden zijn met of zonder aparte loopdeur leverbaar.

De beste kwaliteit aluminium profielen

Wij leveren onze vouwwanden altijd van aluminium, die opgebouwd zijn uit thermisch onderbroken profielen. De buitenste schaal aluminium staat dan niet rechtstreeks in verbinding met de binnenste schaal, door toepassing van een kunststof onderbreking. In jargon ook wel ‘een thermische onderbreking ter voorkoming van een koude brug’ genoemd. Dit is zeer belangrijk voor zowel warmte- als geluidsisolatie.

Aluminium vouwwanden kunnen worden gemoffeld in alle ral- kleuren en hebben dus een zeer uitgebreid kleurenprogramma. Naast glad en glanzend gemoffelde profielen bestaan er ook uitvoeringen met ruwe structuurlak welke meer krasvast zijn. Nadeel van deze structuur is het iets meer aanhechten van vuil.
De aluminium vouwdeuren hebben een gebruiksvriendelijke bediening in combinatie met inbraakwerend beslag.

favicon