Solar logo

Bel Ons +31 (0)345 - 712 030

Veld Solar

Onze Projecten

Informatie

Onze Projecten

Zonnepanelen

Zonnepanelen van Veld Solar

Wij zijn een gecertificeerde en betrouwbare partner voor duurzame oplossingen in de levering en installatie van zonnepaneelsystemen. Bij ons kunt u rekenen op professionele ondersteuning bij het installeren van zonnepanelen op verschillende soorten daken, zowel schuin als plat. Bovendien verzorgen wij de volledige elektrische installatie, inclusief het plaatsen van de omvormer en het integreren ervan in uw huidige elektrische installatie. Bij het leveren en installeren hanteren wij de wettelijk vastgestelde richtlijnen en regels. 

De voordelen van zonnepanelen

+ Door te investeren in zonnepanelen draagt u bij aan een beter milieu. Zonnepanelen wekken namelijk groene energie op. Hierdoor kunt u gebruik maken van uw eigen opgewekte zonnestroom en bent u minder afhankelijk van fossiele brandstoffen. Dit vermindert de uitstoot van schadelijke gassen, zoals CO2-uitstoot. 

+ Met de opbrengsten van uw zonnepanelen bespaart u aanzienlijk op uw maandelijkse energierekening. Prijswijzigingen van uw energieleverancier hebben minder invloed op uw maandelijkse energierekening, omdat u minder afhankelijk bent van het energienet.

+ Zonnepanelen verdienen zichzelf snel terug, zelfs zonder salderingsregeling. Onderzoek toont aan dat dit binnen 6 jaar gebeurt, terwijl zonnepanelen een gemiddelde levensduur hebben van 30 tot 40 jaar.

+ Zonnepanelen verhogen de waarde van uw woning door het energielabel van uw woning te verbeteren.

Wat is een zonnepaneel systeem?

Een zonnepaneelsysteem is een methode voor het opwekken van groene elektriciteit op uw dak, mede gesteund door de 0% BTW regeling van de overheid.

Het systeem bestaat uit meerdere zonnepanelen die groene elektriciteit opwekken, een omvormer die de elektriciteit omzet van gelijkstroom naar wisselstroom, en installatiematerialen zoals het bevestigingsframe en de kabels. Als gecertificeerd installatiebedrijf laten wij onze zonnepaneelsystemen altijd installeren door eigen experts.

Een afspraak op locatie? Wij sturen één van onze specialisten langs!

Is uw woning of bedrijfspand geschikt?

De meeste woningen en bedrijfspanden zijn geschikt voor zonnepanelen. Hierbij dient u rekening te houden met de volgende punten:

+ U dient de eigenaar van de woning/het bedrijfspand te zijn. Indien dit niet het geval is, heeft u toestemming nodig van de eigenaar.

+ De opbrengst van uw zonnepanelen is afhankelijk van de ligging van uw dak. Hoe meer uw dak naar het zuiden gericht is, hoe hoger de opbrengst zal zijn.

+ U dient voldoende vrije ruimte op uw dak te hebben voor zonnepanelen. Dakkapellen, schoorstenen, antennes, en andere obstakels kunnen in de weg liggen en de opbrengst verminderen.

favicon

Zoekt u meer informatie over zonnepanelen?

Das Solar Zonnepanelen

Wij maken gebruik van de geavanceerde zonnepanelen van Das Solar. Opgericht in 2018, heeft Das Solar zich ontwikkeld tot een wereldleider in N-type zonneceltechnologie en een gerenommeerd bedrijf in de PV-industrie. Das Solar is gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling, en maakt gebruik van diverse technologieën om de efficiëntie van de panelen te verhogen tot gemiddeld 26%.

dasolar

DAS Solar houdt zich aan een toonaangevende technologiestrategie en biedt groene producten aan met hoge kwaliteit, hoge efficiëntie en hoge betrouwbaarheid.

Das Solar DAS DH108NA Black Pro (N-type)

Het DAS Solar 425Wp Full Black Glas-Glas zonnepaneel is een volledig zwart bi-facial N-type zonnepaneel. Bij glas-glas zonnepanelen zijn de cellen tussen twee lagen glas ingesloten, wat zorgt voor aanzienlijke voordelen op het gebied van kwaliteit en rendement.

Specificaties

+ 25 jaar garantie
+ A-klasse zonnepaneel
+ Afmetingen (1722 × 1134 × 30 mm, 20,5KG)
+ 415 tot 435 Wp vermogen
+ Zeer laag risico op microscheurtjes

Het onderscheidt zich door uitstekende prestaties, zelfs bij lage zoninstraling. Met een toonaangevende module-efficiëntie in de industrie, tot wel 22,3%, biedt het DAS Solar zonnepaneel een hoge opbrengst en betrouwbare prestaties.