Solar logo

Bel Ons +31 (0)345 - 712 030

Veld Solar

Onze Projecten

Informatie

Onze Projecten

Zonnepanelen

De zonnepanelen van Veld Solar

Wij zijn een duurzame en betrouwbare partner in de levering en montage van solar-systemen. U kunt bij ons terecht voor het leveren en monteren van zonnepaneel-installaties voor alle type daken (schuin en plat). Ook verzorgen wij de gehele elektro technische installatie van de zonnepanelen. Dit doen wij inclusief de plaatsing van de omvormer en het aansluiten op uw huidige elektrische installatie.

Wat is een zonnepaneel systeem?

Een methode voor het opwekken van groene elektriciteit op je dak, mede gesteund door de 0% BTW regeling van de overheid.

Een zonnepaneel systeem is een combinatie van meerdere zonnepanelen die elektriciteit opwekken, en een omvormer die de elektriciteit omzet van gelijkstroom naar wisselstroom en de installatiematerialen (bijvoorbeeld het bevestigingsframe en de kabels). Het systeem wordt bij ons altijd door eigen monteurs op het dak geplaatst.

Een afspraak op locatie? Wij sturen één van onze specialisten langs!

Is mijn huis geschikt?

Veel huizen zijn geschikt voor zonnepanelen. U moet rekening houden met de volgende punten:

U moet de eigenaar van het huis zijn. Bent u dat niet? dan is ieder geval toestemming nodig van de eigenaar van de woning.

De opbrengst van u pv installatie is afhankelijk van de ligging van uw dak. Hoe meer uw dak op het zuiden ligt, hoe hoger de opbrengst.

U moet genoeg vrije ruimte op uw dak hebben voor zonnepanelen. Dakkapellen, schoorstenen, antennes e.d. kunnen hinderlijk zijn en/of de opbrengst verlagen.

favicon

Longi Zonnepanelen

Wij werken uitsluitend met zeer hoge kwaliteit zonnepanelen. Onze bestseller is van Longi. Longi Solar is dé wereldleider op het gebied van zeer efficiënte monokristallijne zonne cellen en modules. Het bedrijf produceert innovatieve en zeer hoogwaardige Longi mono zonnepanelen.

longi

Longi’s componenten voor zonne-energie zijn verspreid over zes continenten, in 85 landen en regio’s en fleuren de koolstofarme toekomst van de wereld op met behulp van zijn robuuste en betrouwbare prestaties.

Longi Solar LR5-54HPB Full Black

De hoge efficiëntie van dit Longi zonnepaneel is veelzijdig getest om in verschillende omgevingen een optimale opbrengst te genereren. Door de Low LID (Light-induced degradation) Mono PERC technology ben je voor langere tijd verzekerd van een optimaal rendement en maximale opbrengst. Het stevige frame is geschikt om alle weersomstandigheden te weerstaan. Deze panelen kunnen zowel voor residentiële als commerciële projecten worden gebruikt.

longi zonnepaneel

Specificaties

+ 12 jaar garantie
+ 25 jaar prestatiegarantie
+ A-klasse zonnepaneel
+ Afmetingen (1722 x 1134 x 30 mm, 20,8KG)
+ 405 tot 415 Wp vermogen
+ kleur van het frame en backsheet zijn volledig zwart

Langzame vermogensafname door de Low LID Mono PERC technologie van Longi Solar.

Stevig frame dat bestand is tegen zware omstandigheden.

Zoek je meer informatie over zonnepanelen?

Das Solar Zonnepanelen

Ook werken wij met de high-tech zonnepanelen van Das Solar. DAS Solar is opgericht in China in 2018. In de eerste 5 jaar zijn zij uitgegroeid tot een van de wereldleiders in N-type zonneceltechnologie en een hoog aangeschreven bedrijf in de PV industrie. Zo is DAS Solar onder andere gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling. Door allerlei technologieën wordt de efficiëntie van de panelen tot gemiddeld 26% verhoogd.

dasolar

DAS Solar houdt zich aan een toonaangevende technologiestrategie en streeft ernaar groene producten aan te bieden met hoge kwaliteit, hoge efficiëntie en hoge betrouwbaarheid.

Das Solar DAS DH108NA Black Pro (N-type)

Het DAS Solar 425Wp Full Black Glas -Glas zonnepaneel is een volledig zwart bi-facial n-type zonnepaneel. Glas-glas zonnepanelen zijn panelen waar de cellen tussen twee lagen glas zitten ingesloten. Bij dit type panelen zorgt de glas-glas voorziening voor grote voordelen m.b.t. kwaliteit en rendement.

Specificaties

+ 25 jaar garantie
+ A-klasse zonnepaneel
+ Afmetingen (1722 × 1134 × 30 mm, 20,5KG)
+ 415 tot 435 Wp vermogen
+ Betere prestaties bij lage zon instraling
+ Betere prestaties bij lage zon instraling

Uitstekende prestaties, zeer laag risico op microscheurtjes en een hoge opbrengst: toonaangevende module-efficiëntie in de industrie, tot 22,3%